Genç Haluk´a “Geçmiş Olsun”

Büyükşehir Kağıtspor yöneticileri, yan bağlarından ameliyat olan Haluk Türk`ü evinde ziyaret etti

Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Futbol takımının genç oyuncularından Haluk Türk, geçirdiği sakatlık sonrasında yan bağlarından ameliyat oldu. Kağıtsporlu yetkililer, Haluk Türk´ün evine giderek “Geçmiş Olsun” ziyaretinde bulundu.

TERZİ VE VARDOĞAN´DAN ZİYARET
Geçtiğimiz yıl Büyükşehir Kağıtspor B Genç takımında oynadığı futbolla herkesin takdirini kazanan Haluk Türk, bu yıl A Genç takımla birlikte başladığı çalışmalar sırasında önemli bir sakatlık geçirdi. Kağıtspor doktorlarının yaptığı kontrol sonrasında sağ ayağı çapraz bağlarında yırtık olduğu tespit edilen genç Haluk, KOÜ doktorlarından Prof. Dr. Sefa Müezzinoğlu tarafından ameliyat edildi. Başarılı geçen ameliyat sonrasında evinde istirahat eden Haluk´u, Büyükşehir Kağıtspor Yönetim Kurulu üyesi Cemal Terzi ile alt yapı antrenörlerinden Hasan Vardoğan ziyaret etti.

6 AY SAHALARDAN UZAK KALACAK
Kocaeli Endüstri Meslek Lisesi 3. sınıf öğrencisi olan Haluk Türk´ün, geçirdiği ameliyat sonrası yaklaşık 6 ay sahalardan uzak kalacağı belirtilirken, hocaları genç oyuncunun eksikliğini yakından hissedeceklerini, ancak Haluk gibi yetenekli bir oyuncunun 6 ay sonra bile sahalara dönmesinin sevindirici olduğunu ifade etti. Haluk´a bir buket çiçek veren Cemal Terzi ve Hasan Vardoğan, “Kendine iyi bak ve bir an önce sahalara geri dön. Takımımızın sana ihtiyacı var” dedi. Haluk´un babası Rıza Türk ve annesi İnci Hanım ise, Kağıtsporlu yetkililerin bu ilgisinden hayli memnun kalırken, kendilerine de teşekkür etti.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!