Gebze´de şenlik var

Büyükşehir Belediyesi, Fatih Caddesi`ni 4. kez yapılacak şenliklere yetiştirdi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze´de altyapısını tamamladıktan sonra, üstyapısını yapmaya başladığı Fatih Caddesi´ni yarın başlayacak olan şenliklere yetiştirdi. Cadde, yeni yüzüyle şenliklere ev sahipliği yapacak.

CADDE SİL BAŞTAN YENİLENDİ
Büyükşehir Belediyesi tarafından Gebze´de başlatılan alt ve üstyapı atağında baştan baya yenilenen Fatih Caddesi, adeta kimlik değiştirdi. Daha önce altyapısı olmayan, her tarafı kasislerle dolu, insanların yürümekte bile zorluk çektiği Fatih Caddesi´nin yeni yüzü görenleri hayrete düşürüyor. Büyükşehir Belediyesi altyapısından sonra üstyapısını da tamamen bitirdiği caddeyi hizmete açtı. Bu gün başlayacak olan 4. Fatih Caddesi Şenlikleri´nde artık çile çekilmeyecek.

ŞENLİKLER 3 GÜN SÜRECEK
Fatih Caddesi´nde geleneksel hale getirilen ve bu yıl 4. kez düzenlenecek solan şenlikler üç gün süreyle devam edecek. Yarın akşam iftar yemeği ile başlayacak olan şenlikler kapsamında gece saat 21.00´de Türk Halk Müziği´nin sevilen sesi Orhan Hakalmaz´ın konseri ile devam edecek.

PAZAR GECESİ BİTİYOR
Şenliğin ikinci günü olan 14 Ekim Cumartesi günü saat 21.00´de Hasan Lütfi Ramazanoğlu Konseri ve Sema Gösterisi yapılacak. Şenliğin son günü olan 15 Ekim Pazar günü ise İnci Soluklar Çocuk Korosu bir konser verecek. Program yine saat 21:00´de başlayacak. Şenlikler süresince Hacivat-Karagöz ve semazen gösterileri yapılacak.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!