Gebze´de anlamlı tören

Başkan Karaosmanoğlu, Gebze`de öğretmenlerle günlerini kutladı

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Japonya yolculuğuna çıkmadan önce Gebze´de öğretmenlerle bir araya gelerek, günlerini kutladı. Koç İlk Öğretim Okulu´nda düzenlenen etkinliğe katılan Karaosmanoğlu, yapılan spor müsabakalarında dereceye girenlere ödül verdi.

GÖRKEMLİ KUTLAMA
Öğretmenler Günü nedeniyle Gebze´de düzenlenen kutlama törenleri, farklı gösterilere sahne oldu. Koç İlköğretim Otulu´nda yapılan kutlamala Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gebze Kaymakamı Emin Avcı, Gebze Belediye Başkanı İbrahim Pehlivan, İl Genel Meclisi Başkanı Nevzat Gülmen, İlçe Milli Eğitim Müdürü Aydın Ceylan, belde belediye başkanları, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Öğrenciler tarafından hazırlanan sahne şovları, izleyenlerin beğenisini kazandı. Birbirindeng üzel gösteriler, ayakta alkışlandı.

TOPLUMU YÖNLENDİRİN
Etkinliklerde bir konuşma yapan Gebze Kaymakamı Mehmet Emin Avcı, öğretmen deyince akla sadece okuma yazma öğreten, konusunda ders veren kişiler gelmediğini, hayatın her safhasında insanı yönlendiren kişi geldiğini söyledi. Avcı, “Öğretmenin görevi hayatın her safhasında topluma yön vermektir. Sizler topluma en büyük katkıyı sağlayan mesleğin mensuplarısınız. Türkiye´nin geleceğini belirleyecek olanlar sizlersiniz” dedi.

YEMİN ETTİLER
Koç İlk Öğretim Okulundaki etkinliklerde öğretmenler arası anı yarışmasında dereceye giren öğretmenler ile İlçe Spor Müdürlüğü tarafından Öğretmenler Günü için düzenlenen kros müsabakalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri Başkan Karaosmaoğlu, Kaymakam Avcı, Gebze Belediye Başkanı Pehlivan, İl Genel Meclisi Başkanı Gülmen tarafından veridi. Törende emekli öğretmenlere Vali Gökhan Sözer tarafından imzalanan hizmet şeref belgeleri taktim edildi. Mesleğe yeni başlayanö ğretmenler ise yemin etdirildi.