Gebze´de alt yapı tam gaz

Başkan Karaosmanoğlu, İSU´nun ilçede dört bir koldan yürüttüğü çalışmaları yerinde denetledi

Haftanın bir gününü Gebze temaslarına ayıran Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, perşembe günü ilçenin çeşitli cadde ve mahallelerinde yürütülen alt yapı çalışmalarını inceledi. Ekiplerin performansından hayli memnun kalan Başkan Karaosmanoğlu, alt yapı sorununu tamamen ortadan kaldıracaklarını söyledi.

YENİ BAĞDAT`TAN BAŞLADI
Geçen hafta Gaziler ve İnönü Mahallelerini gezen ve burada miting havasında bir toplantı yapan Başkan Karaosmanoğlu, önceki gün de mahalleleri dolaştı. İSU Genel Müdürü İlhan Bayram, AK Parti Gebze İlçe Başkanı Mehmet Ali Okur ve Büyükşehir yöneticileri ile birlikte İSU`nun gerçekleştirdiği çalışmaları denetleyen Başkan Karaosmanoğlu, temaslarına Yeni Bağdat Caddesi`nden start verdi.

“ÇÖZECEĞİZ, KARARLIYIZ”
Caddeyi baştan sona gezen Başkan Karaosmanoğlu, İSU Genel Müdürü Bayram`dan bilgi aldıktan sonra, vatandaşlarla bir süre sohbet etti. Gebze`nin yıllanmış bir alt yapı sorunu bulunduğunu, ilçenin birçok yerinde hala kanalizasyon şebekesi bulunmadığını söyleyen Karaosmanoğlu, problemleri çözmek için kararlı olduklarını, gerçekleştirdikleri çalışmalarla bunu ortaya koyduklarını anlattı.

DERE ISLAHINA ÖZEL İLGİ
Daha sonra sırasıyla Sultan Orhan, Arap Çeşme ve Beylikbağı Mahalleleri`nde de incelemelerde bulunan Başkan Karaosmanoğlu, Korkak Dere ve Bahar Dere`deki ıslah çalışmaları ile yakından ilgilendi. İSU olarak bölgede Gebze bölgesinde kanalizasyon, yağmur suyu ve dere ıslahı başlıkları altında önemli çalışmalar gerçekleştirdiklerini dile getiren genel müdür İlhan Bayram, başlayan çalışmaların yıl sonuna kadar tamamlanacağını kaydetti.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!