Gariban Mağazası`na YKM`den dev yardım

YKM İzmit Mağazası, 200 milyarlık giyim eşyası bağışladı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi`nin, geçim sıkıntısı çeken vatandaşların ücretsiz olarak ihtiyaçlarını giderebilmeleri için Gariban Evi`nin 5. katında açtığı mağazaya büyük destek. Kısa adı YKM olan Yeni Karamürsel Mağazaları, Gariban Evi`ndeki mağazada muhtaçlara ücretsiz olarak dağıtılmak üzere 200 milyar lira değerinde ve hiç kullanılmamış giyim eşyası bağışladı.

7 BİN PARÇA KIYAFET
Toplam 7 bin parçadan oluşan erkek, kadın ve çocuk iç ve dış giyim eşyası, İzmit YKM Müdürü Hamdi Övünç tarafından bugün Belde A.Ş. Genel Müdürü Gültekin Görüm`e teslim edildi. Eşyalar ilk olarak, halk arasında İnterteks olarak bilinen Belde A.Ş.`nin Büyükşehir Belediyesi Uluslararası Fuar Merkezi`ndeki depolarına konuldu.

“KATKI SAĞLAMAK İSTEDİK”
Teslimat sırasında konuşan YKM Müdürü Hamdi Övünç, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi`nin yoksul ve kimsesiz vatandaşlar için yaptığı çalışmalara katkı sağlamak istediklerini söyledi. Övünç, “Gönül ister ki hiç kimsenin ekonomik sıkıntısı olmasın. Herkes yaşadığı yerde huzurlu ve mutlu olsun. Ancak bu hadise bizim ülkemizin gerçeği” diye konuştu.

“MUTLULUKLAR PAYLAŞILDIKÇA ARTAR”
Belde A.Ş. Genel Müdürü Gültekin Görüm ise YKM`nin bu anlamlı yardımı Büyükşehir Belediyesi aracılığıyla yapmak istemesinin kendilerini mutlu ettiğini söyledi. Toplumun önemli bir sorununa duyarlı olduğu için Övünç`e teşekkür eden Görüm, “Toplumun huzur ve barışı için Allah bu tür duyarlı vatandaşlarımızın sayısını artırsın. Çünkü mutluluklar paylaşıldıkça artar ve güzelleşir” dedi.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!