Fuara hijyen operasyonu

Büyükşehir`e bağlı ekipler fuar içindeki işletmeleri denetledi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, geçen hafta kapılarını açan Kocaeli Kültür, Sanat ve Eğlence Festivali 2006 nedeniyle fuar alanındaki bütün iş yerlerine yönelik hijyen operasyonu düzenledi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, geçen hafta kapılarını açan Kocaeli Kültür, Sanat ve Eğlence Festivali 2006 nedeniyle fuar alanındaki bütün iş yerlerine yönelik hijyen operasyonu düzenledi. Akşam saatlerinde gerçekleştirilen operasyonda, mutfaktan tuvalete kadar vatandaşların sağlığını etkileyecek her nokta didik didik tarandı.

ÇOĞU SINIFI GEÇTİ
Yapılan denetimler sonucunda çoğu işletme sınıfı geçerken, hijyen kurallarına uymayan az sayıda işletmenin sahipleri de sözlü olarak uyarıldı. Kocaeli halkının en iyi koşullarda fuardan yararlanmasını amaçladıklarını ifade eden Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, gerçekleştirdikleri denetimlerin fuar sezonu sonuna kadar devam edeceğini belirtti.

PERSONEL DE DENETLENDİ
Bu arada ekipler denetimleri sırasında işletmelerde çalışan personeli de yakın markaja aldı. Halk sağlığı laboratuarı tarafından alınması gereken ve çalışanların sağlıklı olduğunu gösteren belgeler kontrol edildi. Personelin kılık kıyafetinin düzgün olması konusunda yine işletmecilere gerekli uyarılar yapıldı.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!