Fotoğraf Yarışması´na 800 başvuru

“4 Mevsim Kocaeli” adlı yarışmaya ilgi büyük oldu

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen 4 Mevsim Kocaeli Fotoğraf Yarışması`na rekor düzeyde başvuru yapıldı. 20 Ekim tarihinde son bulan yarışma için 800 kişi form doldurdu. Kocaelililerin büyük ilgi gösterdiği yarışmada ayrıca il dışından da çok sayıda başvuru bulunuyor.

31 EKİM`DE AÇIKLANACAK
Büyükşehir Belediyesi tarafından kentin tarihi, kültürel ve doğal güzelliklerinin belirlenmesine katkı sağlamak amacıyla düzenlenen yarışmaya katılan fotoğraflar, 5 kişilik seçici kurul tarafından 29 Ekim Cumartesi günü değerlendirilemeye alınacak. Cemal Turgay, Faruk Ertunç, Suha Kocaoğlu, Garbis Özatay ve Ömer Polat`tan oluşan seçici kurul yarışmanın sonucunu ise 31 Ekim Pazartesi günü açıklayacak.

BİRİNCİYE 5 BİN YTL
Yarışmada birinci olan fotoğraf sanatçısı 5 bin, ikinci 4 bin üçüncü ise 3 bin YTL ile ödüllendirilecek. Bu yıl ilk kez düzenlenen yarışmada ayrıca Büyükşehir Belediyesi Özel Ödülü de yer alacak. Söz konusu ödülü kazanan sanatçı 2 bin YTL ile ödüllendirilirken, jüri özel ödülü kazanan kişi de 1000 YTL alacak. Yarışmada mansiyon olarak ise 3 adet 500`er YTL`lik ödül sahiplerine verilecek.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!