Fatih Caddesi için sıra üst yapıda

Gebze Yeni Mahalle´ye bağlı caddenin alt yapı eksikleri tamamlanmak üzere

Gebze`nin en işlek ve önemli bölgelerinden biri olan Fatih Caddesi`nde alt yapı çalışmalarının sonuna yaklaşan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, üst yapı için düğmeye bastı. Büyükşehir Belediyesi, Gebze esnafının yoğunlukla bulunduğu 1720 metre uzunluğundaki caddeyi adeta baştan inşa edecek.

3 AYDA TAMAMLANACAK
Büyükşehir Belediyesi söz konusu çalışmayla ilgili ihale sürecini bugün itibariyle başlattı. Toplam 4 firmanın katıldığı ihalede en düşük teklifi 1 milyon 188 bin YTL ile Doğan Nakliyat verirken, en yüksek teklif 1 milyon 612 bin YTL ile Rota İnşaat`tan geldi. İhaleyi kazanacak olan firma, yer tesliminden sonraki 3 ay içinde çalışmalarını tamamlayacak.

ÖZEL MALZEME KULLANILACAK
Öte yandan Yeni Mahalle`ye bağlı caddede yapılacak üst yapı işinin kalitesine büyük önem Büyükşehir Belediyesi, Fatih Caddesi`nin bir kısmını andezit ve granit taşından parke bir kısmını da asfalt ile kaplayacak. Çalışma çerçevesinde caddenin aydınlatma işi de yapılacak.

FİRMALAR            TEKLİFLERİ
Doğan Nakliyat     1 milyon 181 bin YTL