Evi yanan ailelere 5´er milyar

Büyükşehir Belediyesi kış ortasında ev sıkıntısı yaşayan 5 aileye ayni yardım yapacak

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi darda kalan, ihtiyaç sahibi insanlara yardım elini uzatmaya devam ediyor. Sevgi Mağazası, Garip Evi ve diğer yardım organizasyonlarıyla sosyal belediyeciliğin örneklerini hayata geçiren Büyükşehir Belediyesi, bir süre önce evleri yanan Gültepe ve Topçular Mahalleleri`ndeki 5 aileye de ayni yardım yapacak. 5`er milyardan oluşacak yardımlar, mağdur vatandaşların müstakil arsaları üzerine inşaat yapacakları dönemde gerçekleştirilecek.

GIDA KERMESİ
Öte yandan 5 mağdur aile yararına, Büyükşehir ve Saraybahçe Belediyesi ile AK Parti Kadın Kolları tarafından ortak bir kermes düzenlendi. Evlerde yapılan gıda ürünlerinin yer aldığı ve Sanat Sokağı`nda gerçekleştirilen yardım kermesine, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve eşi Behiye Karaosmanoğlu, Saraybahçe Belediye Başkanı Halil Vehbi Yenice ve Nesrin Yenice de katıldı.

BİRLİK VE BERABERLİK FIRSATI
Vatandaşların da büyük ilgi gösterdiği kermesin açılışında konuşan Başkan Karaosmanoğlu, “Böyle günler belki kara olabilir. Ama birlik ve beraberliğimizi güçlendirme anlamında bize önemli imkanlar sunar. Burada hep birlikte evleri yanan vatandaşlarımızın yanında olduğumuzu göstermek ve onlara yardım edebilmek için toplandık. Onlar acı çekerken bizlerin evlerimizde rahat rahat oturması mümkün değildi” dedi. Kermese katkı sağlayanlara da teşekkür eden Başkan Karaosmanoğlu, standlardan ev ekmeği satın aldı. Karaosmanoğlu ayrıca Sanat Sokağı`nda düzenlenen İzmit Dr. Ferdi Koca İlköğretim Okulu ve Kocaeli Yeniköy Bayanlar Sosyal Yardımlaşma ve Güzelleştirme Derneği`nin düzenlediği kermesleri de gezerek gözleme yedi.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!