Derince-Toylar Yolu asfalta hazır

Genişletme ve zeminle ilgili çalışmalar tamamlanmak üzere

Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin köy bağlantı yollarında gerçekleştirdiği en önemli çalışmalardan biri olan Derince-Toylar yolunda tempo iyiden iyiye arttı. Genişletme ve stabilize çalışmaları büyük ölçüde tamamlanırken, kısa bir süre sonra asfalt dökümüne başlanacağı belirtildi.

NİHAT ERGÜN´DEN İNCELEME
Çınarlı Mahallesi Nene Hatun İlköğretim Okulu´ndan başlayıp Eski İstanbul Yolu´na bağlanan yoldaki çalışmaları, Yerel Yönetimlerden Sorumlu AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kocaeli Milletvekili Nihat Ergün yerinde inceledi. Bölgeye Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Münir Karaloğlu ve Başkan Danışmanı Ömer Polat´la birlikte giden Ergün, müteahhit firma yetkililerinden bilgi aldı.

“ÖNEMLİ BİR ARTER”
15 km uzunluğundaki yolun Derince ve kısmen de Körfez ilçe sakinleri için önemine değinen Nihat Ergün, “Toylar yolu bir yandan köylerimize olan ulaşımı rahatlatırken, diğer yandan da Körfez´in batısının Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesine ulaşımında çok önemli bir arter görevini yerine getiriyor” dedi. Çalışmaların geldiği noktadan memnuniyet duyduğunu ifade eden Ergün, bölgede kışın sert geçtiğini, bu nedenle asfalt çalışmalarına bir an önce başlanması gerektiğini vurguladı.
Derince-Toylar yolundaki çalışmaların şartname gereği yıl sonuna kadar tamamlanması gerekiyor.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!