Darıca´ya modern park

Büyükşehir Belediye Başkanı Karaosmanoğlu Darıca Hatun Parkı`nı gezdi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Darıca Nene Hatun Mahallesi´nde 6 dönüm azari üzerine yaptırılan Nene Hatun Parkı bitme aşamasına geldi. Parkta incelemelerde bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, park içinde bulunan 3 bin 500 metrekarelik yeşil alanın ve dikilen ağaçların, bölge halkına nefes aldıracağını söyledi.

MAHALLE ÇÖPLÜKTEN KURTULDU
Darıca´nın Nene Hatun Mahallesi´nde bulunan ve adeta çöplüğü adlandıran alan üzerine yapılan park,mahalleye ayrı birg üzellik katmaya başladı. Nene Hatun Parkı´nda, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ile birlikte incelemelerde bulunan Başkan İbrahim Karaosmanoğlu, tek tek kontrol ettiği ağaçların sayısının artırılmasını istedi. Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ise, Büyükşehir Belediyesi´nin her konuda kendilerine destek olduğunu, yetişemedikleri yerlere yetiştiğini söyleyerek Başkan Karaosmanoğlu´na teşekkür etti.

400 MİLYARLIK PARK
Toplam 6 bin metrekarelik alan üzerine kurulan ve 3 bin 500 metrekarelik yeşil alan ve özel ağaçlarla süslenen park, mahalleyi adeta canlandırdı. Parkta 1 kafeterya, 2 şelale, 4 oturma grubu,2 oyun grubu bulunuyor. Nisan ayında yapımına başlanan parkın açılışı yine Nisan ayı içinde yapılacak. Nene Hatun Parkı yaklaşık 400 milyara mal oldu.