Damat da gelin de İZAYDAŞ`tan

İZAYDAŞ Ticaret Müdür Yardımcısı İbrahim Dizman ile Deponi Şefi Özlem Erkal, hafta sonu Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu`nun kıydığı nikah merasimiyle hayatlarını birleştirdi.

KÖKTÜRK VE ÖZ NİKAH ŞAHİDİ
Nikah şahitliğini Bekirpaşa Belediye Başkanı Abdullah Köktürk ve Meryem Öz`ün yaptığı merasime, AK Parti İl Başkanı Fikri Işık, İZAYDAŞ Genel Müdürü R.Bilal Şengün, İZAYDAŞ yöneticileri, personeli, damat ve gelinin mesai arkadaşları ile akraba ve dostları katıldı.

DÜĞÜN PASTASI
Bedia ve Şevket Erkal çiftinin kızları Özlem ile Mevdet ve Abbas Dizdar çiftinin oğulları İbrahim, başkan Karaosmanoğlu tarafından nikahlarının kıyılmasının ardından düğün pastasını birlikte kesti. Konuklar daha sonra genç çifti takı yağmuruna tuttu.