Dağ bisiklet yarışı Pazar günü

Çenedağ`da yapılacak Uluslararası Dağ Bisikleti Yarışı hazırlıkları tamamlandı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi`nin desteğiyle 3 Temmuz Pazar günü Çenedağ`da yapılacak Uluslararası Dağ Bisikleti Yarışması`nın tanıtımı Antikkapı`da yapıldı.

ÇEŞİTLİ HEDİYELER VAR
Dağ Bisiklet Yarışması tanıtım toplantısına katılan Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Gülser Ustaoğlu,Türkiye`de ve Dünyada bütün gözlerin üzerlerinde olduğunu söyledi. Ustaoğlu, “Başkanımız İbrahim Karaosmanoğlu, amatör kulüplerin ayaklarının yere basması, sıkıntılarının giderilmesi için talimatı var. Biz sporun her dalında kulüplerin durumunu iyileştirmek için katkı veriyoruz. Pazar günü yapılacak olan Uluslararası Dağ Bisikleti Yarışması`na bizimle birlikte katkı veren tüm kuruluşlarla koordineli bir şekilde hazırlanıyoruz. Yarışmaların yapılacağı gün izlemeye gelen vatandaşlar ve yaz okulları sporcuları için gün boyu etkinlikler ve çekilişler düzenleyerek katılanlara çok güzel eğlenceli bir gün geçirtmek istiyoruz” dedi.

YABANCI SPORCULAR DA KATILACAK
Kocaeli İl Gençlik Spor Müdürü Kemal Malkoç ise bu yıl 4. kez düzenlenen dağ bisikleti yarışması öncekilere oranla daha organize şekilde geçeceğini söyledi. Türkiye Bisiklet Federasyonu Merkez Hakem Kurulu üyesi Mustafa Seyrek ise Pazar günü yapılacak yarışmanın 4 kategoride geçeceğini belirterek, yarışma hakkında teknik bilgi verdi. Seyrek, Derince Çenedağ`da yapılacak dağ bisiklet yarışmasına çok sayıda sporcunun katılmasının beklendiğini ve yurt dışından ise İsrail`den 3, İngiltere`den 3, Romanya ve Bulgaristan`dan sporcuların katılacağını söyledi.

DERECEYE GİRENLERE ÖDÜL
Brisa Bisiklet Kulübü yöneticisi Nadir yavuz ise Pazar günü yapılacak dağ bisiklet yarışmasının 3 bin 725 euro ödüllü olduğunu ve bu yarışmada dereceye girenlerin 2008 Olimpiyatlarına katılabilme şansının bulunduğunu ifade etti. 

Dağ Bisikleti yarışmasının Antikkapı`da yapılan tanıtım toplantısına Genel Sekreter Yardımcısı Gülser Ustaoğlu, Gençlik ve Spor İl Müdürü Kemal Malkoç, Büyükşehir Belediye Sekaspor Kulüp Başkanı Fahrettin Kandemir, Bisiklet Federasyonu Merkez Hakem Kurulu Üyesi Mustafa Seyrek, Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Şube Müdürü Nurettin Arıcan, İl Gençlik ve Spor Şube Müdür Yardımcısı Muhammet Uygun, Brisa Bisiklet Kulübü yöneticileri Nadir Yavuz, Ertuğrul Yılmaz, Fikret Yıldırım ve Mehmet Bozdemir katıldı.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!