D-100´de bariyerler onarıldı

Büyükşehir Belediyesi, kazaya davetiye çıkaran bariyerleri yeniledi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri ekipleri kaza sonucu D-100 üzerinde yıkılan beton bariyerleri, tehlike saçıp, yeni bir kazaya davetiye çıkardığı gereksçesi ile yeniledi.

TEHLİKE SAÇIYORDU
D-100 Karayolu üzerinde sık sık yaşanan kazalar sonrası yıkılan bariyerler, tehlike saçıyor. Devrilen bariyerler, karayolu üzerinden geçiş yapan araçları engellerken, adeta yeni bir kazaya davetiye çıkarıyor. Beton bariyerlerin yni bir kazaya sebebiyet vermemesi için Büyükşehir Belediyesi ekipleri, bariyerleri yeniledi.

SORUMLU KARAYOLLARI
D-100 Karayolu üzerinde sorumluluğun Karayolları Bölge Müdürlüğüne ait olmasına karşın, yeni bir kazaya meydan vermemek için Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin devreye girmesi, yolun onarılıp trafiğe açılmasını sağladı.