Cezaevine doğalgaz, personele lojman

Başkan Karaosmanoğlu`nun ziyaret ettiği Adalet Bakanlığı Müsteşarı Kasırga 2 Şubat`ta ilimize geliyor

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve Genel Sekreter Münir Karaloğlu, Ankara´da eski dostları olan Adalet Bakanlığı Müsteşarı Fahri Kasırga´yı ziyaret etti. 2 Şubat tarihinde ilimize gelecek olan Fahri Kasırga, Büyükşehir Belediye Başkanı Karaosmanoğlu´nu ziyaret ederek, Kandıra yolu üzerinde bulunan F Tipi Cezaevi´nin su ve doğalgaz sorunu ile Kocaeli´de görev yapan adliye personeli için lojman sorununu gündeme getirerek, çözüm talebinde bulunacak.

DOSTLUK ZİYARETİ
Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Ankara´ya giden Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve Genel Sekreter Münir Karaloğlu, bir dönem Kocaeli Cumhuriyet Başsavcısı olarak görev yapan Adalet Bakanlığı Müsteşarı Fahri Kasırga´yı da ziyaret etti. Dostluk ziyareti olarak başlayan ve eski günlerin anıldığı görüşme sırasında, hala Kocaeli günlerini unutmadığını söyleyen Adalet Bakanlığı Müsteşarı Fahri Kasırga, ilimizde bulunan dostlarını sorup, anılarını tazeledi. Kasırga, Kocaeli genelinde başlayan konut hamlesi ile doğalgazın köylere kadar yayılmasının büyük bir atılım olduğunu söyledi.

CEZAEVİNE DOĞALGAZ
Adalet Bakanlığı Müsteşarı Fahri Kasırga, 2 Şubat tarihinde Kocaeli´ne gelerek Büyükşehir Belediye Başkanı Karaosmanoğlu ve Genel Sekreter Münir Karaloğlu´nu ziyaret edecek. Fahri Kasırga bu ziyaret sırasında Kandıra yolu üzerinde bulunan F Tipi Cezaevi´nin su ve doğalgaz sorununu gündeme getirerek, Büyükşehir Belediyesinden bu konuda yardım talebinde bulunacak. Özellikle mahkumlar ile cezaevi görevlilerinin su ve doğalgaz konusundaki taleplerini yerine getirmek için çaba gösteren Kasırga, bu sorunlara köklü çözüm bulmak istiyor.

KENT KONUT´TAN BLOK TALEBİ
Adalet Bakanlığı, ilimizde görev yapan başta hakim ve savcılar olmak üzere adliye çalışanlarının lojman sorununu çözmek içinde çözüm arayışlarını sürdürüyor. Adalet Bakanlığı Müsteşarı Fahri Kasırga, Büyükşehir Belediye Başkanı Karaosmanoğlu´nu ziyareti sırasında bu konuyu da gündeme getirecek. Kent Konut aracılığı ile yapılan konutlardan Adalet Bakanlığı personeli için özel bir blok ayrılması talebi de masaya yatırılacak. Bu konunun karara bağlanması ile ilimizde bulunan başta hakim, savcı ve Adalet Bakanlığı personelinin lojman sorunu giderilmiş olacak.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!