Cemal Şişman: Önce okul, sonra spor

Kocaeli Büyükşehir Belediyespor Kulüp yönetimi, geçtiğimiz günlerde açık ara farkla play-off`a yükselen A Genç Takımı futbolcuları ile teknik heyetini cuma günü akşam Antikkapı Restaurant`ta ağırladı.

A Genç Takım onuruna verilen yemekte, başarıların artması temennisinde bulunuldu.

ŞAMPİYONLUK SÖZÜ
Yemek sonrasında konuşan Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Cemal Şişman, ilk olarak başarılarından dolayı takımı kutladı. Daha sonra sporculara çeşitli tavsiyelerde bulunan Şişman, “Önce okulunuza, derslere önem verin, çalışkan öğrenciler olun. Ondan sonra spora yönelin. Muhakkak ki aranızdan başarılı sporcular çıkacaktır. Biz büyükleriniz olarak sizler için elimizden ne geliyorsa yapacağız” dedi. Şişman son olarak takımdan şampiyonluk sözü aldı. Takım ve yönetim arasındaki bağları daha da kuvvetlendiren yemek programının ardından gece toplu fotoğraf çekilmesiyle sona erdi.