Buz pateni kursiyerlerine sertifika

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi`nin Olimpik Buz Sporları Salonu`nda açtığı buz pateni kursu öğrencilerine sertifikaları verildi.

Tören öncesinde artistik paten öğrencileri Ali Demirboğa ve Birci Atabey mini bir şov yaptı.

150 KURSİYER
Üç ay önce “Yürüyebilen herkese buz pateni” sloganıyla başlatılan kurslarda, toplam 150 kursiyer başarı sertifikası almaya hak kazandı. Öğrenciler sertifikalarını Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Şube Müdürü Erdal Selimoğlu`nun elinden aldı. Sertifikalarını alan öğrencilerin mutluluğu yüzlerinden okunurken, kimi kursiyerleri aileleri de yalnız bırakmadı.

5 AYRI GRUPTA
Kurslar 10 kişilik grup sağlandığında başlıyor. Kursa katılan öğrenciler antrenmanlarını, 3-6 yaş grubu, 7-9 yaş grubu, 10-12 yaş grubu, 12-14 yaş grubu ve 14 yaş üzeri gruplarında yapıyor. Halen devam eden buz pateni kursuna kayıt yaptırmak isteyenler, Şirintepe Mevkii`ndeki Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Olimpik Buz Sporları Salonu Kayıt Merkezi`ne başvurabiliyor.

EĞİTİMLİ ANTRENÖRLER
Büyükşehir Belediyesi`nin buz pateni kursu, hem geniş hem de eğitimli bir antrenör kadrosuna sahip. Baş antrenörlüğünü Tarık Göçmen ve Rana Belkıs Gülenç`in yaptığı kursun diğer antrenörleri; Sıla Acar, Alev Kahraman, Rıdvan Vatan, Sevim Yıldırım, Burak Sezgin, Mehtap Başbuğ, Verda Akbal ve Melek Özel. Antrenörlerin hepsi Beden Eğitimi Yüksekokulu`nda antrenörlük eğitimi almış.