Buz Pateni kış kursları başladı

Büyükşehir Belediyesi, buzda kaymak isteyen herkese kapılarını açtı

Kocaeli Olimpik Buz Sporları Tesislerinde kış sezonu Buz Pateni kursları başladı. Buzda kaymak isteyen herkes kayıt yaptırabilecek.

KURS ÜCRETİ AYLIK 35 YTL
Büyükşehir Belediyesi, ilimizde Buz Pateni sporu yapmak isteyen herkese kapılarını açtı. Kocaeli Olimpik Buz Sporları Tesislerinde kayıtlara başlayan Büyükşehir Belediyesi, şimdiye kadar yaklaşık 50 kişiyi kaydetti. Buz Pateni yapmak isteyenler, aylık 35 YTL ücret öderken, aynı soy adı taşıyan ikinci kişiden 30 YTL ücret alınacak.

Hafta içi Cuma günü hariç tüm günler Buz Pateni eğitimi verilen tesislerde, Buz Pateni dersleri akşam saat 18:00´den sonra başlayacak. Bir sporcunun aylık eğitim programına göre haftada 45 dakikadan 2, ayda toplam 8 ders alma imkanı bulunuyor.

YETENEKLİ SPORCULAR KAĞITSPOR´A
Ekim ayında başlayıp, Haziran ayına kadar devam edecek olan Buz Pateni kursları sonrasında, derslerini tamamlayarak buzda kaymayı öğrenen öğrencilere sertifika verilecek. Yaş sınırı gözetilmeden herkese kapılarını açan Büyükşehir belediyesinde,  antrenörler Rıdvan Vatan, Sıla Acar, Alev Kahraman, Cemre Çavdar, Hasan Erol ve Makbule Atalı görev yapacak.

Büyükşehir Kağıtspor baş Antrenörü Rana Belkıs Göçmen ise, çalışmaları yakından izleyerek, yetenekli sporcuları mercek altına alacak. Buz Pateni yapan sporculardan özellikle küçük yaşta yetenekli olanları gözlem altına alacaklarını belirten baş Antrenör Rana Belkıs Gönenç, bu sporcularda gelecek gördükleri taktirde, Büyükşehir Kağıtspor´un lisanslı sporcuları arasına alacaklarını belirtti.

Buz Patenine kayıt olmak isteyenler, kurs kayıt sorumlusu Meltem Kaplandeniz´e kayıt yaptırabilecek. Ayrıca telefonla bilgi almak isteyenler ise, 2266096 nolu telefondan 131´i tuşlayarak bilgi sahibi olabilecek.