Buz Pateni Federasyonu´nda görev dağılımı

Yeni yönetim kurulu ilk toplantısında önemli kararlar aldı

Buz Pateni Federasyonu Başkanlığı`na seçilen, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor Kulübü eski Başkanı Fahrettin Kandemir, federasyon yönetim kurulunu belirledi. Tanınmış isimlerin yer aldığı 14 kişilik yönetim kendi arasında görev dağılımı yaparken, ilk toplantıda önemli kararlar da alındı.

GÖREV DAĞILIMI YAPILDI
Fahrettin Kandemir başkanlığındaki yönetimde, baz patenine yıllarını veren isimler Fehmi Tekelioğlu, Prof. Dr.Yavuz Taşkıran, Ali Özkaya, İsmail Koş, Ali Yerlikaya, Sadık Karayel, Halit Dinçer Ökten ve Dr. Selim Demirci ile Büyükşehir yönetiminden Ersin Yazıcı, Ercüment Yıldırım, Kemal Altunel, Nurettin Arıcan veSüleyman Durak yer aldı.
Yapılan görev dağılımında ise as başkanlık görevine Buz Pateni Milli Takımlar antrenörü Fehmi Tekelioğlu, Organizasyon Koordinatörlüğüne Nurettin Arıcan ve Ercüment Yıldırım, Eğitim Koordinatörlüğüne Prof. Dr. Yavuz Taşkıran, Sponsorluk Koordinatörlüğüne Kemal Altunel, Basın Koordinatörlüğüne ise Süleyman Durak getirildi.

7 MAYIS`TA TEŞVİK ŞAMPİYONASI
Ankara`da gerçekleştirilen ilk yönetim kurulu toplantısında ayrıca, uzun zamandır yapılmayan Türkiye Artistik Buz Pateni Teşvik Şampiyonası`nın 7 Mayıs Pazar günü Kocaeli Olimpik Buz Sporları Tesisleri`nde gerçekleştirilmesine karar verildi. Bu karar 2005 yılının aralık ayından bu yana organizasyon bekleyen buz pateni sporcularını oldukça mutlu etti. Şampiyonaya İstanbul, Ankara, Kocaeli, Bursa ve Marmaris`ten yaklaşık 100 sporcunun katılması bekleniyor.

27 MAYIS`TA TÜRKİYE ŞAMPİYONASI
Buz Pateni Federasyonu tarafından alınan bir başka karar ise 27 Mayıs tarihinde Ankara`da Türkiye Şampiyonası düzenlenmesi oldu. Öte yandan Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü`nün 10. katında bulunan Buz Pateni Federasyonu`nun önümüzdeki günlerde Ankara Belpa Buz Pateni Tesisleri`ne taşınması bekleniyor.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!