Buz hokeyinde geleceğimiz sağlam

Alt yapı takımında yer alan genç sporcuların önü aydınlık

Türkiye Buz Hokeyi Süper Ligi`nde lider durumda bulunan Kocaeli Büyükşehir Kağıtspor, aynı zamanda alt yapıya büyük önem veriyor. Antrenmanlarına Buz Sarayı`nda aralıksız devam eden buzun yeni cevherleri, izleyenlere adeta parmak ısırtıyor.

7-10 ARASINDA 13 SPORCU
Gerek buz hokeyi süper liginde lider durumda olması, gerekse de Türkiye Buz Hokeyi milli takımına gönderdiği hokeycilerle, ülkemiz buz hokeyi sporuna damgasını vuran Büyükşehir Kağıtspor, bu sporda geleceğin buz hokeycilerini de yetiştirmek için kolları sıvamış durumda. Yaşları 7 ile 10 arasında değişen 13 genç sporcu, Büyükşehir Kağıtspor Buz Hokeyi takımının başarılı sporcusu Erhan Üretmen nezaretinde çalışmalarını sürdürüyor. Buz hokeyi alt yapı takımı, antrenmanlarını salı ve çarşamba günleri 20.00-21.00 saatleri arasında yapıyor.

 

“HER BİRİ AYRI YETENEK”
Küçük yaşlarda buz üzerine çıkan minik sporcular oldukça yetenekli. Antrenmanlarda minik sporculara kayma, sopa tutma, şut çekme, alan savunması ve hücum organizasyonları gibi buz hokeyinin temel taşları üzerinde çalışmalar yaptıran antrenör Erhan Üretmen, oyuncuların her birinin ayrı bir yeteneğe sahip olduklarını söyledi. Üretmen, Kocaeli`nin buz hokeyinde önünün açık olduğunu, buz hokeyi sporunu yapmak isteyenlerin kayıt yaptırabileceklerini kaydetti.

LİSANSLARI DA ÇIKACAK
Büyükşehir Kağıtspor alt yapısında spor hayatlarını sürdüren minik hokeycilere önümüzdeki günlerde resmi lisansları çıkacak. Bu sporcular gösterdikleri performansa göre, yaşları 14`e yaklaştığında A takımı forması giymeye aday hale gelecek. Minik hokeycilerin kısa bir süre sonra hazırlık maçlarına başlaması da programlanıyor.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!