Büyükşehirli Judocular´dan 2 madalya

Mersin´den 1 gümüş ve 1 bronz madalya ile döndüler

Geçen hafta sonu Mersin`de yapılan Türkiye 23 Yaş Altı Judo Şampiyonası`na katılan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor Judo Takımı sporcuları, bir ikincilik bir de üçüncülük kazandı.

1 GÜMÜŞ, 1 BRONZ
Büyükşehir Kağıtspor Judo Takımı sporcularından 1986 doğumlu Ali Şahin Bilgiç, ağırsiklette 100 kg`da yaptığı müsabaka sonrasında ikinci olup gümüş madalya kazandı. 60 kilogramda mücadele eden 1985 doğumlu Ahmet Özbay ise üçüncü olarak bronz madalya kazandı. Ay sonunda gerçekleştirilecek Milli Takım kampına da katılacak olan iki sporcumuz, kamp sonunda yapılacak değerlendirmede başarılı olmaları halinde Hırvatistan`da düzenlenecek 23 Yaş Altı Avrupa Judo Şampiyonası`nda ülkemizi temsil etme hakkını kazanacak.

SONUÇLAR MEMNUN ETTİ
Mersin`de yapılan şampiyonada hazır bulunan Büyükşehir Kağıtspor Branş Sorumlusu Fikret Yıldız, Judo İl Temsilcisi Zeyit Elveren ve antrenör Salim Abanoz alınan sonuçlardan memnun. Yıldız, Elveren ve Abanoz, Ahmet Özbay`ın Avrupa Şampiyonası`na katılmasını beklediklerini, Ali Şahin Bilgiç`in de önemli deneyimler kazandığını söyledi.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!