Büyükşehir´e çifte ödül

Doruktakiler`de Karaloğlu yılın bürokratı, 99 proje yılın olayı seçildi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kocaeli Gazetesi´nin geleneksel olarak organize ettiği Doruktakiler değerlendirmesinde iki ödül birden aldı. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Münir Karaloğlu Kocaeli´de yılın bürokratı seçilirken, açılışlarını Başbakan Erdoğan´ın yaptığı 99 proje ise yılın olayı seçildi.

KARALOĞLU YILIN BÜROKRATI

Kocaeli Gazetesi tarafından her yıl geleneksel olarak il genelinde seçilen “Doruktakiler”, kentin en önemli dinamiklerinin yer aldığı büyük jüri tarafından belirleniyor. Geçtiğimiz hafta İTO Meclis Salonu´nda bir araya gelen jüri, uzun ve zorlu bir karar sürecinin ardından, Doruktakiler 2006´nın 17 farklı kategorideki isimlerini belirledi. Yapılan değerlendirme sonucunda Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Münir Karaloğlu, geldiği günden beri ilimizde yaptığı çalışmalar ve kazandırdığı eserlerle, bütün adaylar arasından yılın bürokratı seçildi.

99 PROJEYE ÖDÜL

Büyük jüri tarafından yapılan değerlendirmede yılın olayına yine Büyükşehir Belediyesinin çalışmaları damgasını vurdu. Açılışları Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından gerçekleştirilen ve 99 büyük projenin açılışının bir arada yapıldığı organizasyon, tüm jüri üyelerinin oylarıyla, yılın olayı seçildi. Yılın olayı ödülünü alan organizasyonda Derince Tüneli, SEKA Park´ın birinci etabının açılışı ve 97 proje daha yerini alıyordu. Büyük jürinin iki ayrı dalda Büyükşehir Belediyesini ödüllendirmesi, yapılan hizmetlerin kente ve insanımıza yansımasının ölçüsü olarak değerlendirildi.


Bizi;
sosyal medyada takip edin!