Büyükşehir`den yarın üç önemli tören

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi hafta sonunda gerçekleştireceği büyük organizasyon ve temel atma törenleriyle Kocaelili hemşerilerine yine hizmet götürmenin mutluluğunu yaşayacak.

KENT ORMANI DEVİR TESLİMİ
Yarın ilk olarak, İzmit Kent Ormanı`nın Kocaeli Büyükşehir Belediyesi`ne devrine ilişkin imza töreni düzenlenecek. Büyükşehir binasında saat 13.00`te yapılacak törene Çevre ve Orman Bakanı Osman Pepe de katılacak.

FEVZİYE CAMİİ ÇEVRE DÜZENLEMESİ
Saat 14.00`te ise İzmit merkez için büyük önem arzeden bir projenin, Fevziye Camii Çevre Düzenleme Projesi`nin temel atma töreni gerçekleştirilecek.

GÖLCÜK`E DOĞALGAZ GELİYOR
Günün üçüncü töreni ise Gölcük`te düzenlenecek. Gölcük ve beldelerine doğalgaz götürecek çalışmaların temel atma töreni saat 18.00`de başlayacak. 19 Mayıs Caddesi üzerindeki Anıtpark`ta yapılacak törenin ardından Karadeniz`in ünlü sanatçısı Volkan Konak Kocaelili gençleri şarkılarıyla coşturacak.