Büyükşehir´den Umuttepe´ye otopark

305 araçlık otoparkın yapımı tamamlandı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Kampusü ve Tıp Fakültesi Hastanesi önünde yaşanan trafik keşmekeşine yönelik yapımına yaz başında start verdiği otoparkı tamamladı. Toplam 12 bin metrekarelik bir alana yapılan 305 araç kapasiteli otopark, üniversite ve hastaneye giden vatandaşlar için büyük rahatlık sağlayacak.

GİRİŞ ÇIKIŞI YAPILIYOR
Zemini renkli taşlarla döşenen otoparkın son ve küçük bir işi daha kaldı. Otoparkın bağlantı yollarının yapımı sürüyor. Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı`na bağlı ekiplerce yürütülen çalışma kısa süre içinde tamamlanacak ve hemen ardından otopark hizmete sokulacak.

 

UMUTTEPE`YE HİZMETTE SINIR YOK
Kocaeli`ne sanayi kenti yanında “Üniversite kenti” unvanını kazandıran Umuttepe`ye Büyükşehir Belediyesi büyük önem veriyor. Her gün 17 bin kişinin gidip geldiği hattın ulaşım konusunu da yakın markajına alan Büyükşehir Belediyesi şehrin 8 ayrı noktasından bölgeye 70 saniye de bir toplam 75 adet araçla hizmet veriyor. Büyükşehir Belediyesi son olarak bölgenin otopark sorununa da çözüm getirerek otoparkı Umuttepe`ye kazandırdı.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!