Büyükşehir´den kimsesiz çocuklara destek

Büyükşehir Belediyesi Önce mahkum, sonra kimsesiz çocuklara yardım elini uzattı

Sosyal belediyecilik anlayışını kendine ilke edinen Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kocaeli Kapalı Cezaevi`nde bulunan mahkum çocuklara yaptığı yardımdan sonra, şimdide Sosyal Hizmetler Çocuk Esirgeme Kurumu`nda barınan kimsesiz çocuklara sahip çıktı. Gelen talep üzerine yuvada kalan çocuklara tenis masası takımı hediye edildi.

ARACI İLE GÖTÜRDÜ
Cezaevinde kalan çocuklardan sonra öksüz çocuklar da Büyükşehir`den spor malzemesi talebinde bulundu. Talebi değerlendiren Büyükşehir Belediyesi, Gençlik ve Spor Şube Müdür Nurettin Arıcan`ı görevlendirdi.  Şube Müdürü Arıcan, önceki gün bir adet tenis masası, bir takım file, dört adet raket ve 10 adet topu Çocuk Esirgeme Kurumu yetkilisi Sosyolog Ebru Sabanatar`a teslim etti.

BÜYÜKŞEHİR`E TEŞEKKÜR
Büyükşehir Belediyesi`nin taleplerine anında cevap verdiğini belirten Sosyolog Ebru Sabanatar, “Burada bulunan çocuklarımızın zihinsel gelişimine olduğu kadar bedensel gelişimine de büyük önem veriyoruz. Masa tenisi de çocukların çok sevdiği ve ilgi duyduğu bir spor. Çocuklarımız masa tenisi oynamak istediklerini söyledi. Biz de bu talebi Büyükşehir Belediyesi`ne ilettik. İsteğimize hemen yerine getirildi. Çocuklarımız adına Sayın Başkanımız İbrahim karaosmanoğlu`na teşekkür ediyoruz” dedi.

“ÇOCUKLAR GELECEĞİMİZ”
Büyükşehir Belediyesi Gençlik Spor Müdürü Arıcan da, Büyükşehir Belediyesi`nin spor ve sporcuya verdiği desteğin her zaman devam edeceğini belirterek, “Bu çocuklar bizim geleceğimiz. Onların böyle anlamlı istekleri bizim için her zaman birinci sırada yer alır. Spor yaparak mutlu olmaları bizleri de mutlu eder” şeklinde konuştu.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!