Büyükşehir yaşlıları unutmadı

Yaşlılar haftasında Bakan Karaosmanoğlu, yaşlı vatandaşlarla birlikte iftar yaptı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Yaşlılar Haftası dolayısıyla Kocaeli´nin her ilçeden beş yaşlı çiftin oluşturduğu gruba Antikkapı Restaurant iftar yemeği verdi. Yemekte Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu´da hazır bulundu.

BAŞKAN TEK TEK KARŞILADI
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, yaşlılar haftası nedeniyle ilimizde bulunan bazı yaşlı vatandaşlara Antikkapı´da iftar yemeği verdi. Antikkapı Restaurant´a iftar için gelen vatandaşları kapıda tek tek karşılayan Başkan Karaosmanoğlu´nun birçok yaşlı vatandaşın ellerini öptüğü gözlendi. Yemeğe AK Parti Kocaeli Milletvekili ve Yaşlılarla Koordinasyon Birim Başkanı Nevzat Doğan, AK Parti İl Başkanı Fikri Işık, Büyükşehir Genel Sekreter Yardımcısı Gülser Ustaoğlu ve Başkan Danışmanı Dr. İbrahim Kahraman´da katıldı.

KARAOSMAOĞLU: “SAHİP ÇIKMALIYIZ”
İftar yemeğinin ardından konuşan Başkan Karaosmanoğlu, yaşlılara hizmet etmenin bireylerin görevleri arasında olduğunu söyledi. Yaşlılığın sadece fizyolojik olduğunun altını çizen Karaosmanoğlu “Sizler bizim için hala genceciksiniz. Sizlerden alacağımız daha çok şey var. Yaşlılarımız topluma hizmet ederek ömürlerini geçirmişlerdir. Bu nedenle yaşlılarımıza toplum olarak sahip çıkmalıyız. Onları yaşlılık döneminde yalnız bırakmamalıyız. Yaptıkları hizmetlerin karşılığını bizler ancak onlara sahip çıkarak ödeyebiliriz” dedi. Türkiye de ilk olarak AK Partinin yaşlılarla koordine başkanlığı kurduğunu hatırlatan AK Parti Kocaeli Milletvekili Nevzat Doğan “Yaşlılar bizim akıl hocamızdır” şeklinde konuştu.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!