Büyükşehir Meclisi 148 gündem maddesi ile toplanacak

Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclisi`nin Mart ayı olağan toplantısı 15 Mart Salı günü Büyükşehir Belediyesi`nin 9. katındaki meclis salonunda gerçekleştirilecek.

Saat 14.00`de başlayacak meclis toplantısında 148 maddelik gündem ele alınacak.

YÖNETMELİKLER MECLİSE GELİYOR
Yoğun bir gündemle toplanacak olan Büyükşehir Meclisi`nin en önemli gündem maddelerini ise Ulaşım Daire Başkanlığı tarafından hazırlanan terminal ve servis yönetmelikleri oluşturuyor. Hukuk komisyonu tarafından raporları hazırlanan her iki yönetmelik meclisten onay alarak  hayata geçecek.
Söz konusu her iki yönetmelik geçen hafta Ulaşım Daire Başkanlığı tarafından yapılan bilgilendirme toplantılarıyla ilgili taraflar çağrılarak görüşülmüş ve taslak metinlere son şekilleri verilmişti.
Mecliste ayrıca, Yazı İşleri, Ulaşım, Emlak İstimlak, Personel-Eğitim, Hesap İşleri, Aykome, Fen İşleri, İmar Daire, Çevre Koruma ve İşletme İştirakler Daire Başkanlıkları`ndan gelen evrak ve komisyon raporlarıyla ilgili maddeler de ele alınacak.