Büyükşehir Meclisi 103 gündem maddesi ile yarın toplanıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclisi yeni yılın ilk olağan meclis toplantısını yarın saat 14.00`te Süleyman Demirel Kültür Merkezi`nde gerçekleştirilecek.

Yoğun bir gündemle toplanacak olan Büyükşehir Meclisi 103 maddeyi ele alacak.

YENİ YILIN İLK MECLİSİNDE GÜNDEM YOĞUN

Mecliste, özürlüler merkezinin kurulması, UKOME tarafından hazırlanan toplu taşım araçları çalışma yönetmeliği, Saraybahçe ve Bekirpaşa Belediyesi sınırları içindeki Erenler ve Cedit Mahallelerindeki bir kısım alana Kentsel Dönüşüm alanı sınırı işlenmesi ile ilgili komisyon raporları ve ilgi dairelerin yazıları ele alınacak.

OTURMA DÜZENİNE SON ŞEKLİ VERİLDİ

Öte yandan Büyükşehir Belediyesi`nin 9. katında süren meclis tadilat çalışmaları tamamlanarak, oturma düzenine son şekli verildi. Ancak elektronik oylamada yaşanabilecek teknik aksaklıklar göz önünde bulundurularak, bu ay ki  toplantının da  Süleyman Demirel Kültür Merkezi`nde yapılmasına karar verildi.