Büyükşehir karatecileri İstanbul´da 5 madalya kazandı

Geçtiğimiz hafta sonu İstanbul Bağcılar Olimpik Spor Salonu´nda yapılan Uluslar arası Open Karate Turnuvası´na katılan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor Karate Takımı sporcuları, Kocaeli´ne 5 madalya ile döndü.

3 ALTIN, 1 GÜMÜŞ, 1 BRONZ
Yönetici Selman Çutuk ve Antrenör Timur Doğan nezaretinde 10 sporcusuyla turnuvaya katılan Karate takımımız, 3 altın, 1 gümüş ve 1 bronz madalya kazandı. Sporculardan Bahar Erşeker Yıldızlar 40 kg, Asunur Yıldırımer Yıldızlar 45 kg, Tuğba Yeren Yıldızlar 50 kg`da birinci, Yunus Erşeker Ümitler kategorisi 65 kg`da üçüncü, Esra Usta da Büyükler 60 kg`da ikinci oldu.

TAKIM HALİNDE İKİNCİ
Turnuvaya 10 sporcu ve 1 antrenörle katılan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor Karate takımı, aynı zamanda Yıldız Bayanlar kategorisinde ikincilik elde etti. Tuğba Yeren, Asunur Yıldırımer ve Bahar Erşeker`den oluşan Yıldız Bayanlar Takımı ise takım halinde ikinci oldu.