Büyükşehir, Karamürsel iskelesi için kolları sıvadı

İzmit Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İzmit Körfezi`ndeki deniz ulaşımında Karamürseli başlangıç ve bitiş noktası olarak gördüklerini belirterek, “Karamürsel iskelesinin onarılması için çalışmalarımızı tüm hızıyla

İzmit Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İzmit Körfezi`ndeki deniz ulaşımında Karamürseli başlangıç ve bitiş noktası olarak gördüklerini belirterek, “Karamürsel iskelesinin onarılması için çalışmalarımızı tüm hızıyla sürdürüyoruz. Çok kısa bir sürede bu iskeleyi halkımıza kazandıracağız” dedi.
 
KARAMÜRSELLİ KONUKLAR
 
AK Parti Karamürsel İlçe Başkanı Zekai İren, Akçat Belediye Başkanı Mustafa Yılmaz, Yalakdere Belediye Başkanı Osman Öztürk, Kızderbent Belediye Başkanı Nurettin Altın, Ereğli Belediye Başkanı Mustafa Örengül, Dereköy Belediye Başkanı Ali Kocabıçak ve Karamürsel Belediye Meclisi Üyeleri Ali Algüzel, Selami Demir, Perihan Şen, İbrahim Usta, Necati Bölgenç, Ömer Gürses, Kadir Birlik ve İsmail Peker, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu`nu makamında ziyaret etti.
 
BÜYÜK ÖNEM VERİYORUZ
 
Karşılıklı görüş alışverişi şeklinde geçen ziyarette belediye meclis üyeleri, uzun zamandan beri onarılmayı bekleyen Karamürsel iskelesini gündeme getirdi, iskelenin bir an önce yenilenmesini istedi. Karamürselli konuklarının ziyaretinden büyük memnuniyet duyan başkan Karaosmanoğlu ise deniz ulaşımında arzu edilen düzeye gelinmesi için Karamürsel iskelesine büyük önem verdiklerinin altını çizdi. Karaosmanoğlu, iskelenin en kısa zamanda tamir edileceği müjdesini verdi.
 
YAPIM MALZEMESİ SATIN ALINDI
 
İzmit Büyükşehir Belediyesi, 17 Ağustos 1999 depremiyle yıkılan Karamürsel iskelesinin tamir edilmesi için ilk somut adımı attı. İzmit`ten Karamürsel`e vapur seferi düzenlemek isteyen ve ilçe sakinlerinin iskeleden sağlıklı bir şekilde yararlanabilmesini hedefleyen Büyükşehir Belediyesi, iskele tadilatında kullanılmak üzere 70 metreküp beton, 22 ton inşaat demiri ve 5 ton iskele kazığı satın aldı. Konu hakkında bilgi veren İzmit Büyükşehir Belediyesi Deniz Ulaşım Müdürlüğü yetkilileri, Büyükşehir ve Karamürsel Belediyeleri`nin ortaklaşa gerçekleştireceği çalışmayla iskelenin en kısa sürede tamir edilerek hizmete gireceğini söyledi.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!