Büyükşehir, Galatasaray´la karşılaşacak

Kağıtspor Futbol Okulu takımı hazırlık maçlarını sürdürüyor

Hazırlık maçlarının başarılı ismi Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor Futbol Okulu takımı, perşembe günü Galatasaray Futbol Okulu takımının karşısına çıkacak. 8-10 yaş ligine hazırlanan takımımızın hedefi, hem tecrübe kazanmak hem de şehrimize galibiyetle dönmek.

HEYECANLILAR
Geçtiğimiz aylarda İstanbul`da yaptığı hazırlık maçları sonrasında Zeytinburnu Damlaspor`u 2-1 yenip, İstanbul Büyükşehir Belediyespor Futbol Okulu ile 2-2 berabere kaldıktan sonra birincilik elde eden Büyükşehir Kağıtspor`un minik futbolcuları Galatasaraylı miniklerle karşılaşacak olmanın heyecanını yaşıyor
Çalışmalarını Yahya Kaptan`da bulunan alt yapı tesislerinde sürdüren Büyükşehir Kağıtspor Futbol Okulu, İstanbul`da Galatasaray Futbol Okulu ile bir hazırlık karşılaşması yapacak.

İYİ BİR DENEME
Hazırlık maçlarının minik sporcular için iyi bir deneme olacağına dikkat çeken futbol okulu antrenörleri Hasan Karaosmanoğlu ve Hüseyin Gülister, bu tür organizasyonlarla minik sporcuların kendilerini lige daha iyi hazırladıklarını belirtti.