Büyükşehir Belediyespor`da yeni yönetim

Büyükşehir Belediyespor ile SEKA Kağıtspor birleştirildi, yönetim değişti

Kocaeli Büyükşehir Belediyespor Olağan Genel Kurulu önceki dün yapıldı. Genel kurulda yapılan oylama sonucunda SEKA Kağıtspor ile Büyükşehir Belediyespor`un birleştirilmesine karar verildi. Yeni yönetimin de belirlendiği kongrede, Büyükşehir Belediyespor`un başkanlığına Fahrettin Kandemir getirildi.

GENEL KURULA YOĞUN İLGİ
Büyükşehir Belediye binasında yapılan genel kurula üyeler yoğun ilgi gösterdi. Kocaeli Büyükşehir Belediyespor`un eski Başkanı Cemal Şişman yaptığı açılış konuşmasında, kulübü haciz ortamından bugünkü ortama getirdiklerini, 4 branşta faaliyet yaparken, 18 branşta faaliyet gösteren bir kulübe dönüştürdüklerini söyledi. Konuşmanın ardından divan seçimi yapıldı. Divan başkanlığı görevine Gültekin Görüm, katipliklere de Nurettin Arıcan ve Kemal Şimşek seçildi.

KAĞITSPOR İLE BİRLEŞTİ
Okunan faaliyet ve denetim kurulu raporları ibra olduktan sonra SEKA Kağıtspor`un geçen hafta genel kurulunda aldığı Büyükşehir Belediyespor ile birleşme kararı oylandı. Genel kurula katılan bütün üyeler, oy birliği ile SEKA Kağıtspor ile birleşme kararını onayladı.

YENİ BAŞKAN FAHRETTİN KANDEMİR
Gündemin son maddesi olarak seçimlere geçildi. Yapılan seçimlerde de Büyükşehir Belediyespor yeni yönetim kurulu belirlendi. Yönetim Kurulu asil üyeliklerine Fahrettin Kandemir, Barbaros Fıral, Ercüment Yıldırım, Nurettin Arıcan, Muvaffak Çığ, Gültekin Görüm, Kemal Yazıcı, Süleyman Durak, Sait Karaçorlu, Fikret Yıldız ve Cemal Terzi, yedek üyeliklere ise Musa İtmiş, Selvi Tellioğlu, F.Ziya Ünlü, Mustafa Bayraktar, Rafet Kan, Sabri Akdoğan, Tanju Ergün, Şükrü Aktaş, Murat Batmaz, Fatih Şengün ve Eylem Gümüşçü seçildi. Denetim kuruluna Emin Pehlivan, Hüseyin Top, Ertunç Çalık getirildi.
Kendi arasında görev dağılımı yapan yeni yönetim kurulu, kulüp başkanlığı görevine Fahrettin Kandemir`i getirdi.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!