Büyükşehir Belediyespor, şampiyonluk kupasını Cemal Şişman`a hediye etti

Geçtiğimiz ay içerisinde sonuçlanan Yıldızlar Ligi E Grubu`nu lider tamamlayan Kocaeli Büyükşehir Belediyespor takımı, şampiyonluk kupasını kulüp başkanı Cemal Şişman`a hediye etti.

ŞENGÜN “TAKIM RUHU EN ÜST SEVİYEDE”
Aynı zamanda Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı olan Cemal Şişman`ı makamında ziyaret eden antrenörler Fatih Şengün ile Şükrü Aktaş, kupaların devamının geleceğini vurguladı. Ayrıca takım hakkında Cemal Şişman`a genel bilgi veren antrenörler, ellerinde çok kaliteli futbolcular olduğuna dikkat çekti. Antrenör Fatih Şengün, “Çok iyi bir kadro yakaladık. Takımda arkadaşlık, birlik ve beraberlik, takım ruhu en üst seviyelerde. Önümüzdeki birkaç yıl içerisinde profesyonel futbolcular çıkaracağımıza inanıyoruz” dedi.

ŞİŞMAN “KADROMUZ KALİTELİ”
Elde ettikleri başarıdan dolayı antrenörleri kutlayan Cemal Şişman ise, Büyükşehir Belediyespor`un hedeflerine emin adımlarla ilerlediğini belirterek, “Amacımız Türk ve Kocaeli futboluna, ahlaklı ve başarılı sporcular yetiştirmektir. Kadromuzda bir çok kaliteli futbolcu kardeşlerimiz bulunuyor. Yaşları geldiğinde bu kardeşlerimizi profesyonel takımlara göndermeye başlayacağız” yorumunu yaptı.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!