Büyükşehir Belediyespor Futbol Okulu açıldı

İzmit Büyükşehir Belediyespor bu yıl ilk faaliyet olarak futbol okulunu hizmete açtı. Geçtiğimiz Pazar günü Yahya Kaptan`da bulunan Büyükşehir Belediyespor tesislerinde yapılan açılışla ilgili törene...

İzmit Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Cemal Şişman, Salon Sporları Sorumlusu Erdal Selimoğlu, Futbol Şube Sorumlusu Nagehan Yüksel, Buz Sporları Sorumlusu Levent Atalı, Belediyespor Genel Sekreteri Levent Atalı ve çok sayıda öğrenci velisi katıldı..

KOCAELİSPOR`A ALT YAPI DESTEĞİ

Minik sporcuların yanı sıra çok sayıda davetlinin de hazır bulunduğu açılışta bir konuşma yapan İzmit Büyükşehir Belediyespor Başkanı Cemal Şişman şu değerlendirmelerde bulundu: “Büyükşehir Belediyespor olarak ilk faaliyetimizi futbol okulunu açmakla başlatmış bulunmaktayız. Büyükşehir`e geldiğimiz zaman Büyükşehir Belediyespor`un bütçesinin çok büyük olduğunu gördük. Ancak yapılanlar o kadar büyük değildi. İnşallah bundan sonra yapılanlarında büyük olduğunu göreceksiniz. Büyükşehir Belediyespor yeni hedef belirlemiştir. Hedefimiz sporun  tüm branşlarını halka yaymak olacaktır. Bunun da ilk örneğini şu anda yaşıyoruz. Öncelikli olarak alt yapılara gerekli önem vereceğiz ve çocuklarımızın daha sağlıklı, zihinde, ahlaklı yetişmesi için elimizden gelen tüm gayreti sarf edeceğiz. Bu alt yapıya verdiğimiz önemle birlikte, Kocaeli`nin ve Kocaelispor`un alt yapısına bir nevi destek olmuş bulunmaktayız. Ben inanıyorum ki inşallah futbol okulumuzdan çok yetenekli futbolcular çıkacaktır.”

75 FUTBOLCU BULUNUYOR

Açılışı gerçekleşen futbol okulunda 75 futbolcu bulunuyor. Antremanlar antrenörler Hüseyin Gülister ve Hasan Karaosmanoğlu nezaretinde cumartesi ve pazar günleri Yahya Kaptan girişinde Seymen Petrol karşısında yer alan İzmit Büyükşehir Belediyespor tesislerinde gerçekleştiriliyor. Sağlık sorunu olmayan 1992/1997 doğumlu herkes, aylık 10 milyon lira karşılığında futbol okulunda eğitim görebilecekler.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!