Büyükşehir, Basket´te hızla...

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor, basketbol altyapı çalışmalarına hız verdi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor, geleceğin yıldız basketbolcularını bulmak amacıyla Kocaelispor Tesisleri Spor Salonu´nda yaşları 12 ile 20 arasında değişen yaklaşık 100 sporcuyla çalışmalarını haftanın iki günü sürdürüyorlar. Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor altyapı takım antrenörleri Hüseyin Serim ve Emel Serim nezaretinde çalışmalara başlayan sporcular, 15 kişilik gruplar halinde salonda çalışıyor.

BASKETBOLU SEVDİRECEĞİZ
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor Kulübü teknik kurmayları, geleceğin basketbol yıldızlarını bulabilmek için ince eleyip sık dokuduklarını ifade ederek, “Daha önceki yıllarda yapmış olduğumuz çalışmalarla Kocaeli´nde salon sporlarını, özellikle de Basketbolu sevdirdiğimizi düşünüyoruz. Bu yıl 100 sporcu seçmelerimize katıldı. Önümüzdeki yıl bu sayının daha da yükseleceğini düşünüyoruz” dediler.

ÖRNEK OLACAK
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor Kulübü Basketbol Şube Kaptanı Süleyman Durak ise, basketbol alt yapısına ilginin olmasının kendilerini sevindirdiğini belirterek, “Takıma yararlı olacak, sporcu bilgisi, yeteneği, hepsinden önemlisi ahlakıyla örnek olacak çocuklarımızı belirleyeceğiz” diye konuştu.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!