Büyükşehir, Adana´dan boş dönmedi

Kağıtspor Sualtı Rugby takımı, bayanlarda 3, erkeklerde 4. oldu

Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Kulübü Sualtı Rugby takımı, hafta sonu Adana´da düzenlenen şampiyonada ilimize bayanlar kategorisinde üçüncülük kupası getirdi. Erkeklerde ise çok iyi mücadele etmesine rağmen dördüncü oldu.

BİRİNCİLER İZMİR´DEN
Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu tarafından Adana Çukurova Üniversitesi Havuzunda düzenlenen şampiyonada, ilimizi Büyükşehir Kağıtspor temsil etti. Erkekler ve bayanlar kategorisinde İzmir Sualtı takımının şampiyonluğu ile sonuçlanan turnuvada, bayanlarda Çanakkale Sualtı takımı ikinci, Büyükşehir Kağıtspor üçüncü oldu. Erkeklerde ise ikinciliği Çukurova Üniversitesi, üçüncülüğü 19 Mayıs Üniversitesi, dördüncülüğü de Kağıtspor kazandı.

TAKIMLARDA KİMLER VAR?
Halit Bostancı´nın kafile başkanlığını, Birol Şengül´ün ise antrenör oyunculuğunu yaptığı maçlarda Kocaeli Büyükşehir´i, bayanlarda Ebru Özer, Sena Bayer, Gülşah Su, Tuğba Şahin, Banu Kazdal, Meryem ve Ayşe Özel, erkeklerde ise Birol Şenkul, Cüneyt İzbudak, Yiğit Erdeniz, Ercihan Duymuş, Mustafa Işık, Murat Gür, Erkan Kesepara, Aydın Pelin, Orçun Büyükuyan, Taha Mercan ve Taha Çevik temsil etti.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!