Büyükşehir, 3. periyodu da lider tamamladı

Üçüncü periyodun son maçında ANKA Spor´u da farklı sonuçla mağlup ettiler

Türkiye Büyükler Buz Hokeyi Süper Ligi`ndeki temsilcimiz Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor Kulübü, Başkent deplasmanında karşılaştığı ANKA Spor takımını 14-3 mağlup etti. Temsilcimiz, bu sonuçla 3. periyot sonunda da liderlik koltuğundaki yerini korumayı başardı.

BAŞTAN SONA ÜSTÜN OYNADILAR
Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor, geçen yıl oynadığı üç maçta sadece bir kez yenebildiği rakibi ANKA Spor takımını, bu sezon oynadığı üçüncü karşılaşmada da farklı skorla mağlup etti. Ankara Belpa Paten Salonu`nda oynanan mücadelede, rakibi karşısında maçın başından sonuna kadar üstün bir oyun sergileyen temsilcimiz, sahadan 14-3 gibi farklı bir skorla galip ayrıldı. Bu karşılaşmada Oleg 5, Serkan 4, Caner 1, Tuğcan 3 ve  Gürkan 1 gole imza attı. İlk devreyi 4-1 önde kapatan lacivert beyazlılar, ikinci devreye 7-2 önde girdi ve son devrede farkı iyice açtı.

ERTELENEN 1 MAÇ VAR
Bu karşılaşmanın ardından bir erteleme maçı dışında, üçüncü periyot da tamamlanmış oldu. 3. periyodun ilk karşılaşması olan Şampiyon-Kocaeli Büyüşehir karşılaşması kötü hava koşulları nedeniyle ertelenmişti. Bu karşılaşmanın ne zaman oynanacağına Buz Hokeyi Federasyonu karar verecek.

SON PERİYOT HEMEN BAŞLAYACAK
Büyükşehir Kağıtspor, ANKA Spor karşısında aldığı galibiyet ile puanını 26`ya çıkartırken, en yakın takipçisi Polis Akademisi ise, İstanbul Paten karşısında 7-0 galip gelerek puanını 24`e yükseltti. Toplam dört periyottan oluşan Türkiye Buz Hokeyi Süper Ligi`nin son periyoduna hiç ara verilmeden başlanacak ve 5 hafta sonra lig sona erecek. Şu anda iki puan farkla şampiyonluk için en avantajlı takım olan temsilcimiz Büyükşehir Kağıtspor, son periyodun en önemli sınavını Başkent deplasmanında takipçisi Polis Akademisi ile oynayacağı karşılaşmada verecek. Bu karşılaşmayı da farklı bir skorla kaybetmediği taktirde, Buz Hokeyi Süper Ligi şampiyonluğunu ilan ederek, ülkemizi şampiyonlar liginde temsil etmeye hak kazanacak.

OLEG`İ SAKATLADILAR
Son periyoda da lider giren Büyükşehir Kağıtspor takımının antrenörü Tarık Göçmen, bu periyotta en önemli karşılaşmalarının Ankara`da oynayacakları Polis Akademisi karşılaşması olduğuna dikkat çekerken, diğer maçlara da şampiyonluk maçıymış gibi hazırlanacaklarını belirtti. Tarık Göçmen ayrıca, ANKA Spor maçını değerlendirirken, “Rakibimiz 6 kişiyle defans yaptı ve kontra ataktan gol aradı. Oyunu da sürekli sertleştirdiler. Bir pozisyonda Oleg`e yapılan müdahale sonrasında Oleg`in bileğinde yarık oluştu. Oleg ise yine bir fedakarlık örneği göstererek koluna dikiş attırmadan oynadı. 8 dikişlik yarık vardı ama o öyle oynamayı tercih etti. Maç sonrasında kolu sargıya alındı. ANKA Spor karşısında alınan farklı galibiyetten memnunum. Ancak rakiplerimiz bize karşı çok daha hırslı oynuyorlar. Buna karşı dikkatli olmak zorundayız. Bundan sonraki çalışmalarımızda bu konu üzerine de yoğunlaşacağız” yorumlarında bulundu.
Büyükşehir Kağıtspor, 5 Mart Pazar günü Ankara deplasmanında saat 18.45`te Şampiyon Kulüp ile karşılaşacak.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!