Boksörler Ukrayna yolcusu

Büyükşehirli 3 sporcu, Okullar arası Avrupa Şampiyonasında ülkemizi temsil edecek

Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu genç boksörler, ilimizi ve ülkemizi Ukrayna´da temsil edecek. Okulları adına Avrupa Şampiyonası´na katılacak olan 13 Türk sporcu arasında, Kağıtspor´dan 3 sporcu da bulunuyor.

TÜRKİYE´DEN 13 BOKSÖR
Ukrayna´da 20-26 Ağustos tarihleri arasında yapılacak olan Okullar arası Avrupa Şampiyonasına Büyükşehir Kağıtspor´dan 44.5 kiloda Selçuk Eker, 48 kiloda Volkan Pepe, 50 kiloda da Mehmet Topçakan davet edildi. Kağıtspor forması altında gösterdikleri başarılı performansları ile milli takım antrenörlerinin dikkatini çeken bu 3 sporcu, Türkiye´de lise düzeyinde öğrenim gören en iyi 13 boksör arasında yerine aldı. Şampiyonaya Avrupa ülkelerinin tamamının katılması bekleniyor.

ÖZKAR BAŞARI BEKLİYOR
Ukrayna´ya davet edilen sporcuların gelecek vaat eden sporcular arasında yer aldığını belirten Büyükşehir Kağıtspor Boks takımı antrenörü Recep Özkar, “Bu sporcularımız katıldıkları birçok turnuvada başarılı sonuçlara imza attı. Bu sonuçlar sonrası okullar arası milli takıma katılmaya hak kazanan sporcularımızın Ukrayna´da başarılı sonuçlara imza atacağına inanıyorum” dedi.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!