Bisiklet yarışlarında Brisa damgası

Çenedağ`da yapılan bisiklet yarışlarını Brisa takımı kazandı.Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Kültür, Sanat ve Spor etkinlikleri kapsamında yer alan Kocaeli Dağ Bisikleti Kupası, Çenesuyu mevkiinde yapıldı. Çeşitli illerden sporcuların da katıldığı yarışları Brisaspor takımı kazandı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Kültür, Sanat ve Spor etkinlikleri kapsamında yer alan Kocaeli Dağ Bisikleti Kupası, Çenesuyu mevkiinde yapıldı. Çeşitli illerden sporcuların da katıldığı yarışları Brisaspor takımı kazandı.

6 İLDEN 48 SPORCU KATILDI
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile Bisiklet Federasyonu Kocaeli İl Temsilciliği tarafından ortaklaşa düzenlenen bisiklet yarışları, Çenedağ mevkiinde bir turun 2 bin 750 metre olduğu parkurda yapıldı. Bisikletçiler sıcak havaya rağmen son derece yüksek tempoda yarıştı. Yarışlara, Kocaelinin yanı sıra Ankara, İstanbul, Bursa, Tekirdağ ve Sakaryadan 48 sporcu katıldı.

YARIŞLAR BÜYÜK ÇEKİŞMEYE SAHNE OLDU
İzleyenlerin büyük heyecan yaşadığı Kurtuluş Kupası Dağ Bisikleti yarışlar, Brisasporlu sporcuların üstünlüğü ile tamamlandı. Çenedağı´ında büyük bir çekişmeye sahne olan yarışlarda, lisanslı sporcular dışında, bisikletiyle gelen çocuklar da farklı kategorilerde yarışma olanağı buldu.

Dağ Bisikletinde Kategorileri´nde dereceye giren sporcular şöyle:

ELİT ERKEKLER: Elit erkekler kategorisinde, 27.5 kilometrelik parkuru 1.18.16lık dereceyle tamamlayan Kocaeli Brisaspordan Bilal Akgül birinci, 1.21.54lük dereceyle İstanbul Pitbull Teamdan Muammer Yıldız ikinci, Tekirdağ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü takımından Oğuz Özçelik ise, 1.22.35lik derecesiyle üçüncü oldu.

ELİT BAYANLAR: Elit bayanlarda yarışmaya Kocaeli Brisaspordan iki sporcu katıldı. 11 kilometre koşulan parkurda Senem Güler 0.45.00 ile birinciliği, Özge Tınaz ise 0.45.08lik dereceyle ikinciliği elde etti.

MASTERLER KATEGORİSİ: 22 kilometre koşulan Masterler kategorisinde Kocaeli Brisaspordan Nevzat Kıral 1.07.13lük dereceyle ilk sırayı alırken, İstanbul Pitbull Teamdan Bora Tirki 1.08.10luk dereceyle ikinciliği, İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü takımından Turan Balcı ise 1.08.15lik dereceyle üçüncülüğü kazandı.

GENÇLER KATEGORİSİ: Gençler kategorisinde ise Kocaeli Brisaspordan Mustafa Sayar 1.08.08lik dereceyle birinci, takım arkadaşı Hüseyin Koyuncu 1.09.18lik dereceyle ikinci, İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü takımından Hamza Kansız 1.13.56lık dereceyle üçüncü oldu.

GENÇ BAYANLAR: Genç bayanlar kategorisinde Kocaeli Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü takımından üç sporcunun katılımıyla 11 kilometrelik parkurda yapıldı. Tuba Karaaslan 0.54.10luk dereceyle birinci olurken, 0.57.20lik dereceyle Banu Furuncu ikinciliği, 0.58.30luk dereceyle de Burcu Ertüzün üçüncülüğü elde etti.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!