Bilgisayar kursu kayıtları pazartesi başlıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi`nin İzmit Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü işbirliği ile düzenlediği Bilgisayar Kurslarında kayıtlar 13 Eylül 2004 Pazartesi günü başlıyor.Yaklaşık iki haftadır Belsa Plaza A kapısı girişi 4.Blok No:55 adresinde bulunan kayıt merkezindeki form dağıtma ve bilgilendirme işlemleri tamamlandı.

KURS SÜRESİ 120 SAAT

20 Eylül`de start alacak kursların 20`şer kişilik 7 sınıf halinde gerçekleştirilmesi planlanıyor.120 saat sürecek olan kursların ücreti ise 50 milyon TL olarak belirlendi.Kayıt Merkezi Görevlisi Gülten Güven bilgisayar kurslarına yoğun talep olduğunu belirtti.