Belen yolu asfalt gördü

Büyükşehir`e bağlı ekipler, stabilize yolu asfaltla kapladı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi köy yollarında yaz mevsimi başında yoğunlaştırdığı bakım, onarım, yama ve asfaltlama çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Ekiplerin çalışma yaptığı yerlerden biri de Körfez ilçesine bağlı Belen ile Kalburca köyleri arasındaki tali yoldu.

KÖRFEZ RADAR YOLU
Daha önce stabilize olan yaklaşık 3 km uzunluğundaki yol, Fen İşleri Daire Başkanlığı Makine İkmal Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından soğuk asfaltla kaplandı. Aynı zamanda Körfez Radar Yolu olarak bilinen güzergahın asfalt yüzü görmesiyle çevre köylerde yaşayanlar derin bir nefes aldı.

ASFALTSIZ YOL KALMAYACAK
Özellikle Elmacık, Naipler ve Şemşettin köylerinde yaşayan vatandaşlar, çalışmalardan son derece memnun kalırken, Fen İşleri Daire Başkanlığı yetkilileri, önümüzdeki yıl Kocaeli genelinde asfaltlanmamış köy yolu kalmayacağını belirtti.