Belediye Konservatuarı`ndan muhteşem THM konseri.

Türkü dostları Türkülerle coştu.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Konservatuarı Türk Halk Müziği Uygulama Topluluğu önceki akşam (Pazar) Süleyman Demirel Kültür Merkezi`nde türkü severlere muhteşem bir konser verdi.

Yaklaşık 2 saat süren konsere Kocaelililer büyük ilgi gösterirken, Bekirpaşa Belediye Başkanı Abdullah Köktürk ve eşi, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Soydabaş, İSU Genel Müdürü Mustafa Sarıgül, Büyükşehir Belediyesi Dış İlişkiler ve AR-GE Sorumlusu Başkan Danışmanı Erkan Ayan, Eğitim Kültür Daire Başkanı Sait Karaçorlu ve İTÜ Devlet Konservatuarı öğretim görevlisi Ali Yılmaz da konseri izleyenler arasında yer aldı.

İki bölümden oluşan konserin ilk bölümünde koro Anadolu`nun çeşitli yörelerinden derlenen birbirinden güzel türküleri büyük bir başarı ile seslendirdi. Türkü severler, konserin ikinci bölümünde ise konuk sanatçı Aysun Gültekin`in seslendirdiği ezgileri dinledi.

Konserde ayrıca görme engelli Engin Aysu da seslendirdiği türkülerle izleyenlere duygulu anlar yaşattı.