Başkanların mini zirvesi

Büyükşehir Belediye Başkanı Karaosmanoğlu, ilçe belediye başkanları ile bir araya geldi

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, ilçe belediye başkanları ile bir min bir zirve toplantısı yaptı. Gölcükte yapılan başkanlar toplantısında, ilçelerdeki sorunlar masaya yatırıldı ve çözüm yolları konuşuldu.

ÖNERİLERİ DİNLEDİ
Gölcük Gözlemen Tepe´de yapılan mini zirve toplantısına Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gebze Belediye Başkanı İbrahim Pehlivan, Saraybahçe Belediye Başkanı Halil Vehbi Yenice, Bekirpaşa Belediye Başkanı Abdullah Köktürk, Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan ve Derince Belediye Başkanı Haydar Bulut katıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, yapılan çalışmaları anlattıktan sonra, ilçe belediye başkanlarının önerilerini dinledi.

PROJELERE DESTEK İSTEDİLER  
Yaklaşık 3 saat süren toplantıda ilçe belediye başkanları, hazırladıkları projeleri tanıtıp, Büyükşehir´den destek istedi. Özellikle 2007 yılında hayata geçirilmesi gereken öncelikli projelerini anlatan belediye başkanları, yapılan hizmetler için Başkan Karaosmanoğlu´na teşekkür etti. Büyükşehir Belediye Başkanı Karaosmanoğlu, hiçbir ayırım yapmaksızın ilçe ve belde belediyelerine hizmet etmeye çalıştıklarını belirterek, “Herkese eşit mesafede durup, projelerin aciliyetine göre hareket ediyoruz. Bu kenti her köşesi ile kalkındırıp, modern bir kent haline getirmenin çabası içindeyiz” dedi.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!