Başkandan teşekkür yemeği

Kar mücadelesinde 24 saat görev yaparak başarı sağlamışlardı

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Sibirya soğukları sırasında özveri ile çalışarak, yolları açık tutan, buzlanmanın önüne geçerek, kazaların yaşanmasını önleyen ekiplere teşekkür yemeği verdi.

24 SAAT GÖREV YAPTILAR
Geçen hafta içinde yaşanan soğuk hava dalgası sırasında yoğun kar yağışı bütün yurtta olduğu gibi Kocaeli`nde de etkili olmuştu. Büyükşehir Belediyesi, 1000 personel ve 150 araçla aldığı önlemler sayesinde kar yağışı yüzünden hayatın felç olmasını önledi. Üç vardiya halinde 24 saat görev yapan ekipler, buzlanmayı önleyip, karın yolları kapamasının önüne geçti. Yoğun tempo hem ulaşımın aksamasını önledi, hem de yaşanabilecek kazaların önüne geçti.

İŞÇİLERE YEMEK ÖDÜLÜ
Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin başarısı Başkan Karaosmanoğlu`nu etkiledi. Karaosmanoğlu, karla mücadele ekibinde yer alan Fen İşleri, Köye Hizmet ve İtfaiye Daire Başkanlığı ile Park Bahçeler Müdürlüğü ekiplerine Antikkapı`da bir yemek verdi. Bütün ekiplerin hazır bulunduğu yemek sırasında konuşan Başkan Karaosmanoğlu, “Kocaeli`ni amansız kışa teslim etmediğiniz için hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

“HİZMET EKİBİYİZ”
Başkan Karaosmanoğlu konuşmasında belediyeciliğin hizmet sektörü olduğunu ifade etti. Karaosmanoğlu, “Çocuklarımıza getireceğimiz ekmek anamızın ak sütü gibi helal olmalı. Bunun için görevimizi en iyi şekilde yapmalıyız. Sizler bunu yaptınız ve bu kentin kara teslim olmasını önlediniz. Emek vereceğiz karşılığını alacağız. Elimizden geldiğince sizlerin emeğinin karşılığını veriyoruz. Bakın zahmetsiz hiçbir iş olmuyor. Kore`de günde 12 saat çalışıyorlar ve yılda 45 gün tatilleri var. Bu gün geldikleri noktada milli gelirleri bizim üç katımıza yükselmiş. Üstelik doğal kaynaklarımız onlardan çok daha ileride” şeklinde konuştu.

“MERCEDES MERAKLISI DEĞİLİM”
Son günlerde makam aracı olarak alınan araç hakkında yapılan eleştirileri cevaplayan Karaosmanoğlu, “Birileri çıkıp bir karalama kampanyası başlatıyor. Şunu herkes bilsin ki ben mercedes meraklısı değilim. Ben vatandaşla minibüste çok daha rahat ediyorum. Vatandaşın içinde olmak, onlarla birlikte dertleri paylaşmak beni daha çok mutlu ediyor. O araç benim için çok önemli değil. Biz işimizi yaparken asla ihanet etmeyeceğiz. Bayrağı en yukarılara yükselteceğiz. Bakın bu gün Büyükşehir personeli avanta peşinde değil. Olanlar adalet önünde hesap veriyor” diye konuştu.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!