Başkandan öğrencilere nasihat

Karaosmanoğlu, “Bilgisayar ve yabancı dil öğrenin” dedi

Bahçecik Körfez İlköğretim Okulu öğrenci ve öğretmenlerini makamında kabul eden Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, önemli nasihatlerde bulundu. Başkan Karaosmanoğlu öğrencilerden bilgisayar ve yabancı dil öğrenmelerini istedi.

MAKAMDA ZİYARET
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, 2005-2006 eğitim öğretim yılının start alması nedeniyle bugün programının önemli bir bölümünü çocuklara ayırdı. Başkan Karaosmanoğlu ilk olarak kendisini ziyarete gelen Bahçecik Körfez İlköğretim Okulu öğrenci ve öğretmenlerini makamında kabul etti. Kabule, okul müdürü Derebeyi Koç, müdür yardımcısı Selim Gençer, sınıf öğretmeni Hatice Öztürk ile 6. sınıf öğrencileri Sinan Usta, Göktuğ Güler ve Senem Ayman, 1. sınıf öğrencileri İlayda ve Ömer Yıldız kardeşler katıldı.

GENÇLER GELECEĞİMİZİN TEMİNATI
Kabulde öğrencilere, öğretmen kimliği ile seslenen Karaosmanoğlu, “Sizlerin iyi eğitim alarak yetiştirilmesi bizim geleceğimizin de garantisidir” dedi. Karaosmanoğlu sözlerini şöyle sürdürdü: “Önemli olan bugünü iyi değerlendirip geleceğe hazırlanmaktır. Hepimizin bu konuda üzerine düşen görevleri var. Herkes üzerine düşeni yaparsa toplum olarak başarılı oluruz.”

BİLGİSAYAR VE YABANCI DİL
Çocuklara bilgisayar ve yabancı dil öğrenmeleri, teknolojik gelişmeleri sürekli takip etmeleri konusunda nasihatlerde bulunan Başkan Karaosmanoğlu, yeni eğitim öğretim yılında başarılar diledi, her birine kalem hediye etti.
Okulu adına Başkan Karaosmanoğlu`na bir çiçek veren 6. sınıf öğrencisi Senem Ayman ise, Büyükşehir Belediyesi`nden yeni eğitim yılı için destek istedi.

YAHYA KAPTAN`DAKİ TÖRENLER
Başkan Karaosmanoğlu, daha sonra Yahya Kaptan 23 Nisan İlköğretim Okulu`nda düzenlenen törene katıldı. Kocaeli Valisi Erdal Ata, İl Milli Eğitim Müdürü Hayrettin Gürsoy, İl Genel Meclisi Genel Sekreteri Metin Yahşi, Vali Yardımcısı Necmettin Kalkan ve Bekirpaşa Belediye Başkanı Abdullah Köktürk`ün de hazır bulunduğu törende ilk olarak konuşan Hayrettin Gürsoy, ilköğretimde temel hedeflerinin Atatürkçü, çağdaş, terörden, satanizmden uzak, temiz ve ahlaklı bir toplum yaratmak olduğunu söyledi. Gürsoy ayrıca Büyükşehir Belediyesi`nden yapacakları çalışmalarda destek istedi.

“İMKANLARI SEFERBER EDECEĞİZ”
Başkan Karaosmanoğlu da, yenilmesi gereken en büyük düşmanın cehalet olduğunu belirterek, eğitime her zaman büyük öncelik verdiklerini, bu konuda Büyükşehir`in imkanlarını seferber edeceklerini kaydetti.
Vali Ata ise öğrencilerin başarılı olmaları için çok çalışmaları gerektiğini belirterek, “Onların önüne çıkan zorlukları ortadan kaldırmak da biz yöneticilere düşüyor” dedi. Törenin ardından tüm yöneticiler okulu gezerek öğrencilere yeni eğitim öğretim yılında başarılar diledi.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!