Başkan´dan gece baskını

Karaosmanoğlu, İnönü Caddesi´nde yapılan çalışmaları denetledi

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu İnönü Caddesi`nde yapılan çalışmaları gece baskını yaparak denetledi. Esnafla birlikte caddeyi gezen Karaosmanoğlu, caddenin 20 ağustosa kadar trafiğe açılacağını söyledi.

“SÖZ SAHİBİ ESNAFTIR”
Şehir içi trafiğinde yaşanan kaosun giderilmesi ve esnafın mağduriyetinin bir an önce önlenebilmesi için İnönü Caddesi`nde 24 saat süren çalışmaları sürekli denetleyen Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, önceki gece baskın gibi denetim yaptı. Denetim sırasında esnafı yanına alan Başkan Karaosmanoğlu, İnönü Caddesi`ne uygulanacak projelerde esnafın söz sahibi olacağını belirterek, “Caddenin belirli kesimlerine örnek kaldırım uygulamaları yapılacak. Hangisi daha çok beğenilirse cadde üzerine o kaldırım uygulanacak. Yeşillendirme ve ışıklandırma çalışmaları konusunda da esnafımızın fikirleri caddeye yansıyacaktır. Caddenin düzenlenmesinde söz sahibi esnaftır” şeklinde konuştu.

EN GEÇ 20 AĞUSTOS`TA
Başkan Karaosmanoğlu halen ızgara çalışmasının devam ettiğini, birkaç gün içinde bordür çalışmasına start vereceklerini, ardından da caddenin asfaltlanacağını söyledi. Karaosmanoğlu, herhangi bir aksilik olmaması durumunda caddenin en geç 20 Ağustos`ta trafiğe açılacağını kaydetti. Karaosmanoğlu gece denetiminde, Büyükşehir yöneticilerinden bölgede uygulanacak üst yapı modeli hakkında bilgi aldı, esnafın bu modeller hakkındaki görüş ve önerilerini dinledi.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!