Başkana 161. yıl nezaketi

Emniyet Müdürü Namal, Polis Teşkilatı´nın kutlama törenlerine davet etti

Kocaeli Emniyet Müdürü Hüseyin Namal, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu`nu makamında ziyaret ederek Emniyet Teşkilatı`nın kuruluşunun 161. yıl kutlama törenlerine davet etti.

ARAMIZDA OLUN
Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da bizzat Büyükşehir Belediyesi`ne gelerek daveti ileten Emniyet Müdürü Namal, “10 Nisan Pazartesi günü Vilayet Binası`nda yapılacak kutlamalarda Başkan Karaosmanoğlu`nu da aramızda görmekten memnuniyet duyacağız” dedi. Ziyarette Kocaeli Emniyet Müdür Yardımcıları Mehmet Sayar, Ramazan Sarıca, Asayiş Şube Müdürü Osman Çetinkaya, İstihbarat Şube Müdürü Hüseyin Özbilgin, Özel Kalem Amiri Başkomiser Ercan Özoğluöz ile Polis Memuru Zeynep Öztürk de hazır bulundu.

EMNİYET MENSUPLARINI KUTLADI
Türk Polisi`nin ülkenin iç güvenliğinin yanı sıra emniyetinin de garantisi olduğunu ifade eden Başkan Karaosmanoğlu, Emniyet Müdürü Hüseyin Namal nezdinde teşkilatın kuruluşun 161. yıldönümünü kutladı. Ülkesinin güvenliği için canını hiçe sayan şehit polisleri de unutmayan Başkan Karaosmanoğlu, “Kahraman şehitlerimiz her zaman kalbimizde yaşayacak. Şehitlerimize Allah`tan rahmet, değerli ailelerine de sabırlar diliyorum” diye konuştu. Başkan Karaosmanoğlu, Emniyet Müdürü Namal`ın kutlamalara yönelik nazik davetine de teşekkür etti.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!