Başkan Turan Güneş´te denetimde

Karaosmanoğlu, Turan Güneş Caddesi´ndeki yağmur suyu kolektör hattı çalışmalarını denetledi

Mesaisinin büyük bölümünü vatandaşa ve yapılan hizmetleri denetlemeye ayıran Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, bir süredir yağmur suyu kolektör çalışması devam eden Turan Güneş Caddesi`nde çalışmaları denetledi.

 

“KALİTE ÇOK ÖNEMLİ”
Şirinevler mevkiinde müteahhit firma yetkililerinden bilgi alan Başkan Karaosmanoğlu, gördüğü çeşitli eksiklikler konusunda firma yetkililerini uyardı. Karaosmanoğlu, kendileri için en önemli unsurun kalite olduğunu belirterek, “Kullandığınız malzemenin kaliteli olması, yaptığınız işini uzun ömürlü olması anlamına gelir. Ben sizden vatandaşıma yıllarca sorun çıkartmayacak bir iş yapmanızı bekliyorum” dedi. Başkan Karaosmanoğlu`na denetlemeleri sırasında Bekirpaşa Belediye Başkanı Abdullah Köktürk de eşlik etti.

“SEL OLMAYACAK”
Çalışmaların planlandığı şekilde devam ettiğini söyleyen Başkan Karaosmanoğlu, “Yılbaşına kadar tamamlanacak olan bu çalışma ile üst kesimlerden gelen yağmur suları Turan Güneş Caddesi`nde kontrol altına alınacak ve Yenişehir Mahallesi başta olmak üzere alt kesimlerdeki yerleşim bölgeleri artık sel baskınlarına maruz kalmayacak” ifadesini kullandı. Başkan Karaosmanoğlu yıllardır yapılmayan çalışmaları yapmak için büyük bir hamle başlattıklarını da belirterek, “Vatandaşımız ve esnafımız bu sıkıntıları yıllarca yaşamış. Ancak ben hepsinden biraz daha sabır istiyorum. Bu seferki sabırları yıllarca sürecek bir rahatlığı getirecek” şeklinde konuştu.

 

“BİRLİKTE GÖĞÜSLEYECEĞİZ”
Öte yandan Başkan Köktür de Vatandaş ve esnafın sıkıntısına değinerek, “Sıkıntıları hep beraber göğüsleyeceğiz. Başka türlü yıllar önce gelmesi gereken pahalı ve kalıcı hizmetleri bölgemize taşıyamayız” açıklamasını yaptı.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!