Başkan köyleri ihmal etmiyor

Karaosmanoğlu bu kez Karamürsel`in köylerindeydi

Kocaeli´nin ilçe, belde ve köylerindeki sorunlarını yerinde tespit etmek amacıyla gezilerini aralıksız sürdüren Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, AK Parti Karamürsel İlçe Başkanı Zekai İren ile birlikte Karamürsel´e bağlı Karaahmetli ve Hayriye köylerini ziyaret etti.

KARAAHMET´E MİNİ HAL
Başkan Karaosmanoğlu ilk olarak, Büyükşehir Belediyesi tarafından bir sosyal tesis yaptırılan Karaahmetli Köyü´ne uğradı. Vatandaşlarla tesisi inceleyen Başkan Karaosmanoğlu, bir süre sohbet edip çay içti. İkinci katın toplantı salonu ve kooperatif merkezi, alt katın ise mini meyve ve sebze hali olarak kullanılacağı binanın kısa sürede bitmesi, Karaahmetli köylülerini memnun etmişti. Köylülerin memnuniyeti, ziyarette Başkan Karaosmanoğlu´nun da yüzünü güldürdü.

HAYRİYE´YE SPOR MALZEMELERİ
Buradan Hayriye Köyü´ne geçen Karaosmanoğlu ve beraberindekiler, burada da vatandaşlarla bir süre sohbet etti. Başkan Karaosmanoğlu, “Yıllardır ihmal edilen köylerimizin sorunlarını çözmekte kararlıyız. Kocaelililerin bize verdiği destek bu sorunların çözümünü kolaylaştırıyor” dedi. Hayriye Köyü Muhtarı Halil Erdoğan´ın da hazır bulunduğu sohbetin sonunda, Hayriye Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Nail Borak´ın bir süre önce köyün gençleri için isteği spor malzemelerinin teslimi yapıldı. Başkan Karaosmanoğlu´nun ziyaretiyle köye getirilen malzemeler, kulüp yöneticileri ve sporculara verildi.

ŞEHİT AİLESİNE ZİYARET
Öte yandan Başkan Karaosmanoğlu, Van´da bulunan Jandarma Asayiş Kolordu Komutanlığı Kışlası´nda gaz sıkışması sonucu meydana gelen patlamada şehit olan Ali Başar´ın, Hayriye Köyü´nde oturan ailesini de ziyaret etti. Tek çocuklarını talihsiz kazada kaybeden Hasan ve Remziye Başar´a başsağlığı dileklerini ileten Karaosmanoğlu, şehit Ali Başar´ın adının ebediyete kadar yaşayacağını söyledi. Başar´ın cenazesi, temmuz ayının sonunda toprağa verilmişti.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!