Başkan Karaosmanoğlu, Gümüşhaneliler`in dayanışma gecesinde

Gümüşhaneliler Vakfı`nın bu yıl 9. sunu düzenlediği Gümüşhaneliler Dayanışma Gecesi, Derince Gösteri Merkezi`nde yapıldı.

Yaklaşık 5 bin kişinin katılığı geceye AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nihat Ergün, Kocaeli Milletvekilleri Nevzat Doğan ve Eyüp Ayar, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Cumhuriyet Başsavcısı Ethem Dikmen, AK Parti İl Başkanı Fikri Işık, Derince Kaymakamı Uğur Aladağ, Derince Belediye Başkanı Haydar Bulut, Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan, Bekirpaşa Belediye Başkanı Abdullah Köktürk, Gümüşhaneliler Vakfı Başkanı Kenan Yalçın ve çok sayıda Gümüşhaneli katıldı.

GÜMÜŞHANE`YE GİDEMEDİM AMA
Gecede Gümüşhaneliler Vakfı`na yaptığı destekten dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu`na da şükran plaketi verildi. Selamlama konuşmasına “Hemşehrilerim” diyerek başlayan ve milletvekillerinin kendisini bugüne kadar Gümüşhane`ye davet etmediğini esprili bir dille anlatan Başkan Karaosmanoğlu, “Gümüşhane`ye gidemedim. Ama inşallah vekilim, Gümüşhaneli olan il başkanım beni o güzel ilimize davet edip götürürler. Ben de böylece Gümüşhaneli olurum” dedi. Öte yandan Bekirpaşa Belediye Başkanı Abdullah Köktürk de gecede seslendirdiği türkü ile davetlilerden büyük alkış aldı.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!